#CostaDelCaro

Baking + trening = overheving

Kategori: Ukategorisert | 3 kommentarer » - Skrevet onsdag 1. oktober , 2014

Jeg har en egenskap som kommer til syne i blant på godt og vondt. Får jeg noe for meg så skal det gjennomføres, koste hva det koste vil og helst NÅ. Det kan nesten sammenlignes med en tvangstanke og jeg tipper mange rundt meg har irritert seg grønne over at jeg ikke lar meg rikke. Det kan være små bagateller eller det kan være større ting. Mitt siste påfunn var at jeg skulle bake, men for at jeg kunne bake så måtte jeg ta turen innom butikken. Så kan du jo prøve å finne det du skal ha når alt er på et ukjent språk..da var det frem med google translate (som er min beste venn her nede), men selvfølgelig var det ikke dekning i butikken. Det endte med at jeg måtte vekselvis ut og inn av butikken for å finne både nett og varer. En time senere innså jeg at jeg droppet de mest fancy oppskriftene og lot det stå til med fylte horn og kanelsnurrer. Nå var det bare en utfordring igjen, jeg skulle jo på trening en time senere, men må man så må man. Jeg laget derfor deigen før jeg dro på trening. Blid og fornøyd kom jeg hjem et par timer senere til deig over hele benken..det ble hvertfall til en deilig kvelds og matpakke så jeg er fornøyd.

Bakedag

Bakedag

Sånn går det når baker`n må på trening

Sånn går det når baker`n må på trening

2014-10-01 01.15.07

Alternative kanelsnurrer

Finfin matpakke

Finfin matpakke

Ryktene går tydeligvis nede på costa`n. Var jo og kikket på «laget mitt» som spilte sin første seriekamp i helgen og i pausen kom noen fra motstanderlaget bort og spurte om jeg hadde lyst til å spille for de. Passe frekt, men veldig uaktuelt..Kampen endte forøvrig med 1-0 tap, det mest overraskende var likevel at man måtte kjøpe inngangsbillett for å komme inn og at det i løpet av historien var solgt 646 billetter før meg.

2014-09-28 19.27.38

Ser på laget mitt spille kamp

2014-09-28 19.30.03

Ikke vet jeg hva som har skjedd, men klubben har faktisk solgt over 600 billetter..

I dag har jeg faktisk trent tre økter (den ene ble amputert pga blå tå) og i går ble det to så nå er jeg ganske sliten. I morgen blir det derfor litt mer søvn og hviledag. Nå er det ikke så lenge til jeg kommer hjem til Norge en tur, det gleder jeg meg veldig til!!

Kommentarer

  1. Deig som går sine egene veier har jeg også opplevd flere ganger pga fotball :-))))

  2. costadelcaro sier:

    Hehe, godt å høre. Resultatet ble overraskende bra da! Kveldsmat kl 24, skulle ikke tro jeg var ernæringsstudent;)

  3. Mamma sier:

    Lag deigen på kald veske (melk,vann) da heves det ikke så fort :-) Gleder meg til du kommer hjem <3



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.