#CostaDelCaro

Mitt forbilde

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 8. november , 2014

 

Noen ganger i diverse sammenhenger, har jeg fått spørsmål om hvem som er mitt forbilde. Som jeg har sagt før så er det mange mennesker jeg ser opp til på fotballbanen, uten at jeg nødvendigvis har en klar favoritt.

Utenfor banen derimot finnes det ingen tvil, det er bestemor! Nå er jeg generelt utstyrt med noen fine kvinnemennesker i familien min, men jeg og bestemor har alltid hatt et spesielt bånd. Bestemor var ganske ung da hun fødte mamma på samme måte som mamma var ung da hun fødte meg. Alderforskjellen har derfor vært ganske liten mellom hvert ledd. Dette har ført til at jeg har kunnet ha med besteforeldre i slalombakken gjennom hele oppveksten og at de kommer ned til Spania for å feire jul med meg om en drøy måned.

Hva er det så som er så spesielt med dette mennesket som fyller 72 år i dag? Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne..bestemor er selvfølgelig gammel nok til å være pensjonist, men det hindrer henne ikke fra å jobbe…mye. Når hun ikke er på jobb så er det alltid noe som må gjøres; mat må lages, klær må vaskes/strykes/brettes, gulv må vaskes eller planter må vannes. Hagen ser alltid strøken ut og jammen er det ikke et nytt jordbærland i hagen nå også. Ikke så rent sjeldent så kommer det også en tlf med spørsmål om jeg trenger ny genser, sokker eller andre ting som kan strikkes, det tar jo nemlig ikke noe tid. Alltid finner jeg hjemmelaget syltetøy i fryseren, hjemmelaget brød på benken og hjemmelagede kaker overalt. I julen våkner jeg alltid opp til en julestrømpe som nesten er på størrelse med meg selv og frokost som står og venter. De over hundere nissene som er rundt i huset har alle fått sin årlige prat hvor de har mulighet til å fortelle hvordan de har hatt det siden sist.

Ofte har jeg også hatt med meg et treningsprogram opp i julen, den som blir med meg på alle øktene og passer på at alt blir gjort, det er bestemor. Faktisk har det hendt at jeg har blitt vekket med klar beskjed om at nå skal det trenes.

I sommer var det jeg som fikk rollen som sjåfør mens beste inntok baksetet med hver sin drink…det er bare fantastisk.

Likevel, det jeg setter mest pris på er at bestemor (og bestefar) alltid har tid til meg og de har alltid råd å gi. Vet ikke hvordan du rekker å få tid til alt, men det er jo ikke rart at jeg tror maten vokser i kjøleskapet og at alt annet av husarbeid gjør seg selv. Klarer jeg noen gang å bli halvparten så bra som deg så har jeg nådd langt i livet.

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, BESTEMOR <3

PhotoGrid_1415442096101

 

Jammen blir det ikke en ekstra tur hjem til Norge før jul også. Niso (spillerforeningen) har noe de kaller for karrieredag for sine medlemmer. Dette er tre timer hvor de gjennomgår hvilke muligheter som finnes etter at karrieren er avsluttet. I tillegg lærer man å skrive CV og lignende. Det vil i tillegg bli noen innlegg fra Olympiatoppen, noe som er veldig relevant for meg og min utdannelse. Da NISO i tillegg dekket reise og hotell så takket jeg ja umiddelbart. Gleder meg veldig til dette og får i tillegg med meg cupfinalen:)

Håper alle har en fin helg der hjemme, jeg skal snart ut å møte Katri Nokso og kjæresten hennes som jeg kjenner fra Wolfsburg og Lillestrøm. De er her nede på golfferie så da passet det bra med et lite møte. Hurra!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.