#CostaDelCaro

Real Madrid vs Liverpool

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 6. november , 2014
2014-11-04 19.16.53

Spent gjeng lader opp til kamp

Rett etter at jeg flyttet ned til Spania så satt vi en gjeng og fulgte med på trekningen av Champions League. I det Liverpool trakk Real Madrid bestemte vi oss for at dette måtte vi få med oss og bestilte umiddelbart billetter. Likevel har dette vært en fjern tanke helt til dagen plutselig var her. Vi skulle dra tidlig på tirsdag og bli over til i går, før vi satte kursen hjem.

Mektig stadion

Mektig stadion

Jeg har vært på en del stadioner tidligere, men jeg tror faktisk denne er den kuleste. En intim stadion med bratte tribuner slik at man ser bra uansett hvor man sitter. Stemningen er nok likevel hakket hvassere andre steder, til tross for at det var 85.000 innenfor portene.

Kampen i seg selv var vel ikke mer enn middels. Liverpool har ikke vært i storslag den siste tiden og stilte heller ikke med sitt beste mannskap fra start, men for en gangs skyld kom dette litt i andre rekke. Tiden forsvant hvertfall bare og plutselig var kampen over.

På morgenen da vi skulle dra, sendte jeg melding til Christoffer (som jeg dro med) og sa han måtte ta med masse klær. Værmeldingen viste ned mot 3 grader i hovedstaden og jeg pakket derfor en bag full av superundertøy, dunjakke, lue og votter. Møter gutten på togstasjonen i Fuengirola og hva har han med seg? Pass, lommebok og telefon, i tillegg til det han har på seg (jeans, drakt og genser)…gutter ass!!

På vegne av Christoffer sender jeg en varm takk til de som fant på at man skulle bygge inn store varmelamper på tribunen (jeg måtte kle av meg underveis)

 

 

2014-11-04 20.30.29

85.000 tilskuere

 

2014-11-04 20.43.23

Spillerne gjør seg klare

Forsøkte å legge inn en video fra den kjente Champions League-hymnen, men er ikke så flink med videoer enda. Egentlig litt synd ettersom dette er er noe som gir meg gåsehud hver gang.

2014-11-04 21.30.05

Ble uheldigvis tap, 1-0

2014-11-04 21.30.13

Hardbarkede supportere

2014-11-04 21.30.17

Herlig opplevelse

Etter kampen tok vi en matbit før det bar til sengs og hjem neste morgen. Fikk dessverre ikke sett så mye av selve byen, men en tur som dette frister til gjentakelse. Da har jeg i såfall lyst til å oppleve mer enn bare kampen, tror nemlig Madrid har litt å by på.

Fremover nå blir det skole, skole, skole og litt trening frem til jeg starter en maratonrunde med besøk som varer til over nyttår. Som jeg gleder meg til å se igjen folk og vise de byen min. Forrige uke gjennomførte jeg faktisk ti treningsøkter på minst en time ellers har det blitt mye kjemi. Kjenner jeg blir uvel bare med tanken av det ordet. Er fryktelig mye å sette seg inn i og ikke minst huske, men har ikke akkurat noe valg.

2014-11-04 22.43.38

Etter kamp (han er ikke alltid så sur)

2014-11-05 00.30.02

Slapper av og fordøyer inntrykkene (kofferten har han på seg)

2014-11-05 10.32.22

Mine to til høyre, Figen sin til venstre

Nå er det tid for quiz, ettersom vi ble månedsvinnere for oktober så får vi til og med gratis drink i dag. Satser på at vi fortsetter trenden og vinner hele semesteret, da blir det middag ute spandert av skolen.

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.