#CostaDelCaro

Fredag og helg

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 24. oktober , 2014

Dagene mine her nede er stort sett ganske like, kort fortalt så gjør jeg det jeg vil – når jeg vil. Vanligvis har jeg tre holdepunkter i hverdagen og det er fotballtrening tirsdag og onsdag, samt quiz på torsdager. Jeg har derfor laget en treningsrytme for å skille litt på hverdag og helg. I tillegg til de nevnte øktene så løper jeg en tur langs stranda mandag og tirsdag, mens på fredager kjører jeg en litt lenger tur på ca en mil. Føler jeg for det så gjør jeg litt de andre dagene også, men jeg er ganske fornøyd med fem kvalitetsøkter i uken. Jeg har bevisst valgt å legge den lengste til fredager for å få litt helgefølelse.

Da jeg var ute i dag tidlig måtte jeg stoppe opp et øyeblikk da jeg så disse to. Helt alene på stranden satt de og nøt både sol, båter og ro, tipper de var pensjonister, søtt var det hvertfall.

2014-10-24 11.10.03

Livet..

Etter turen var det som vanlig tid for et bad og i dag ble jeg liggende lenge å duppe i vannet – deilig. Etter at jeg kom tilbake fra Norge er det tydelig at noen har glemt å skru av varmen for her har det vært temperaturer på over 30 grader. Selv spanjolene sutrer på trening fordi de synes det er varmt. Lite er mer fristende enn et bad når jeg ser det regner hjemme og kalenderen nærmer seg november med stormskritt!

2014-10-24 11.49.03

Fotbad

2014-10-24 11.50.01

Vakker start på helgen

2014-10-24 11.49.58

Fine treningsforhold

Var i det kreative hjørnet i dag på stranden, til god underholdning for de andre menneskene der. Var ikke få ganger folk stoppet opp for å lese hva som stod eller at en bølge kom og skylte vekk kunstverket mitt rett før jeg fikk tatt bilde. Da var det bare å prøve på nytt da, mens de rundt fikk seg en god latter. En av de som fikk sin egen hilsen var fetter Henrik som blir 18 i dag:) Tar opp bestillinger dersom noen trenger :D

2014-10-24 11.51.34

Anyone?

2014-10-24 11.52.40

Kunst

2014-10-24 09.55.56

Strandkunst

2014-10-24 12.02.08

Yes it is

PhotoGrid_1414147307514

Fetter Henrik 18 år

Hadde jo som sagt quiz i går. Etter at laget mitt har kommet på andre plass tre-fire ganger, var det endelig vår tur til å vinne i går. Vinnergruppa totalt får 100 euro av skolen som de kan dra ut å spise for, mens dagsvinnerne får hver sin shot. Sosialt opplegg og et veldig morsomt tiltak. Var også en del besøk fra Norge der i går, noe som var veldig hyggelig. Betzy og jeg har funnet hver vår bestevenn i familien Kaurin, så verden er ikke alltid så veldig stor. Krysser fingrene for at både hun og de andre gutta flytter ned etter jul.

2014-10-23 21.17.22

Storfint besøk på costa`n

Har egentlig ikke de store planene i helgen, bortsett fra at jeg skal se på laget spille kamp på søndag. Tipper det blir en del lesing også. Mistet litt tid da jeg var hjemme, pluss at jeg får besøk om tre uker så det er greit å få lest en del når jeg ikke har noe annet å tenke på. Jobber forøvrig hardt med markedsføring om dagen og håper det etterhvert betaler seg i form av noen besøk. Neste helg er det halloweenparty som jeg planlegger å få med meg, er premiering for beste kostyme og sånn, kan bli spennende.

God helg der hjemme, ikke regn bort da :*



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.