#CostaDelCaro

Oppsummering av Norgesturneen

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 21. oktober , 2014

Etter 12 fine dager hjemme i Norge er jeg nå tilbake i Spania igjen. Begynte egentlig å lese litt, men fikk ikke ro i sjela før jeg hadde oppdatert litt. Det er utrolig hvor fort tiden går når man har det gøy. Jeg rakk å møte de fleste, jeg fikk sett et par kamper, vært på byen og jeg fikk vært på Billy Elliot.

Krykke-Ingrid og støttekontakten på vei til Ikea

Krykke-Ingrid og støttekontakten på vei til Ikea

Ikke veldig fornøyd med snø

Ikke veldig fornøyd med snø

Når man går på krykker så er det lov å være sittekokk

Når man går på krykker så er det lov å være sittekokk

I likhet med de fleste andre i Stabæk så hopper også hun her rundt på krykker. Rakk nesten ikke lande i Norge før Schjell hentet meg og vi satte kursen for Nadderud, Stabæk-Wolfsburg og Champioms League. Kan ikke si at jeg er annet enn imponert over Stabæk som til tross for en eviglang skadeliste, presterer i kamp etter kamp for tiden. To gode kamper i Champions League mot fjordårsvinner Wolfsburg, nedsabling av Kolbotn borte og seier hjemme mot Avaldsnes. Dermed er det duket for seriefinale i toppserien mot Lillestrøm om knappe to uker – som jeg skulle ønske jeg kunne vært der. Lillestrøm skal forresten også ut i cupfinalen i november mot Trondheims-Ørn, der vil jeg også være…heldigvis får jeg sett norske kamper på nettet her nede. Føler med Schjell der hun hopper rundt og jeg vet hun ville gjort alt for å være på banen i steden. Heldigvis kommer det nye kamper og et VM neste år, da vet jeg hun vil være tilbake bedre enn noen gang.

Starstrucked

Starstrucked

1413314447779

Fantastisk mat..

1413312620548

…og kokk. Nå blir det søtpotet på costa`n fremover!

Tror kanskje jeg fikk en ny favorittrett i løpet av tiden i Norge også. Vet ikke om jeg klarer det like bra, men kylling, søtpoteter, paprika og salat blir garantert en slager fremover, dog i litt mer ensomme omgivelser..på den positive siden så blir det mer mat til meg;)

1413223161436

Årsmøte i hvalrossenes landsforbund

1413221746889

Sushidate

Sushi er obligatorisk og det ble noen turer innom diverse sushisjapper, hvem kan vel si nei til disse hvalrossene? Hadde en ost-/kjeks-/vinkveld med Dani også som var veldig hyggelig. Setter alltid pris på å være med de jeg er glad i, men når jeg ser de så sjeldent som nå så blir alt veldig forsterket. Håper på litt besøk utover vinteren, da det trolig blir en stund til neste gang jeg kommer hjem til Norge.

1412868715567

Krykker er på moten

Er ikke bare i Stabæk hvor krykker er inn..

20141019_212438

Hjemmekoselig

20141019_212339

Hva gjør man når man venter besøk?? Man kler seg ut!

For en gjeng!!!! Var en tur innom disse søtingene og mens vi ventet på besøk kom vi på at vi ville kle oss ut. Jeg endte opp i en grilldress på solsenga under en lampe, nærmere costa`n kommer man ikke. De andre to endte opp med utslått hår, sminke, kjole og høyhælte sko. I ettertid ser jeg at vi bare burde fullført kvelden og kommet oss på byen, men morsomt var det uansett. Små påfunn som gjør hverdagen med disse menneskene til den beste hver gang. Det er jo ikke rart at dagene noen gang kan føles litt tomme her nede!

20141019_143243

Kakemonster (hun var ikke alene)

Du vet du er en legende når dette møter deg i garderoben (snakker faktisk ikke om meg selv denne gangen)

Du vet du er en legende når dette møter deg i garderoben (snakker faktisk ikke om meg selv denne gangen)

Number one fan, denne drakta er min!!!

Number one fan

En dag Leni, da skal du herje i den drakta der..

En dag Leni, da skal du herje i den drakta der..

Digg med egen sminkør

Digg med egen sminkør

20141019_142445

En captain i Norge

20141019_122142

Egne t-skjorter

20141019_114644

#9

Koser oss på bohemen og forbereder den store dagen

Koser oss på bohemen og forbereder den store dagen

Leni ryddet heldigvis opp når jeg og Mini bommet på strekene..

Leni ryddet heldigvis opp når jeg og Mini bommet på strekene..

Så var det Hanne da…17 (eller er det egentlig 18) sesonger i en og samme klubb. En legende på størrelse med de aller beste og det i tillegg i en av Norges aller største klubber. Hun har vunnet Norway Cup (sammen med meg), hun har spilt 3. divisjon, 2. divisjon, 1. divisjon og tilslutt i toppserien for klubben i sitt hjerte. Hun har spilt semifinale i cupen og nesten rundet 300 kamper (selv om jeg mistenker at det er enda fler). Hun er kapteinen med stor K og den vennen jeg unner alle å ha. Heldigvis fikk jeg med meg hennes siste hjemmekamp i den kongeblå drakta. Jeg er utrolig stolt av at jeg har fått spille med deg, Hanne, det har vært en fornøyelse hver gang.

20141018_160025

På musical

20141018_202940

Fine jenter

1413642012828

Enda finere jenter;)

20141018_161658

Finest!

Den egentlige grunnen til at jeg dro hjem var at jeg skulle på Billy Elliot. Marcus, en av mine keepere i Haslum spiller Michael i musicalen på Folketeateret i disse dager og det hadde jeg lovet at jeg skulle prøve å få med meg. Fikk med meg Hanne, Ingrid, Dani, Karianne og Leni og kjørte en helaften med show og middag.

Fy søren så stolt jeg er av den gutten. Han sang solo, danset, steppet og snakket som om han aldri hadde gjort noe annet. JEG var nervøs før showet, mens stjerna selv fikset det som om han aldri hadde gjort noe annet. Fikk uheldigvis ikke sett han etter showet, men for en fyr…og bare 12 år gammel! My boy!

Etter showet dro vi på Nam Kang i Torggata. Dersom du ikke har prøvd restauranten før, gjør det! Har du prøvd den, gjør det igjen!! Utenfor ser det ikke ut som den er spesiell, men så fort du kommer inn åpnes en ny verden. Atmosfæren, peisen og maten gjorde at vi ble sittende der i tre timer og det føltes som et kvarter. Jeg testet anden (som var veldig god), men neste gang blir det spesialiteten fondue. Dagens tips;)

1413648636302

Maks hygge, denne restauranten bør alle prøve

1413550962501

Da klarer jeg meg en uke til

Sørget til slutt for å handle med meg litt mat hjem til Spania, nå klarer jeg meg i hvertfall i en uke her nede! Har hatt noen fantastiske dager hjemme,men skal innrømme at det var godt å ta på seg shorts og t-skjorte i dag tidlig når jeg stod opp. Tok som vanlig et bad i sjøen, ikke verst når kalenderen viser 21. oktober. Savner allerede folkene hjemme da så det er godt å vite at det bare er tre uker til jeg får besøk <3

Ha en fin dag mine kjære!

Kommentarer

  1. Bella følger moten om dagen hun da :-) Her hopper vi rundt på krykker ja :-)

  2. costadelcaro sier:

    Så det der, hva har skjedd?



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.