#CostaDelCaro

JA til slike morgener resten av livet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 4. oktober , 2014

Ahh, for en deilig start på helgen:) Etter å ha hatt et par tøffe og intensive skoleuker så syntes jeg og min venn Daniel, at vi fortjente belønning i går. Vi dro derfor på biffrestauranten rett utenfor og bestilte hver vår biff og rødvin..kan ikke bare slite på costa`n, må kose seg litt også:)

I dag lå jeg derfor lenge i sengen og dro meg før jeg til slutt fikk tatt på meg litt treningstøy. Etter et par uker med litt dårligere vær så er solen og temperaturen tilbake i byen – deilig! Pleier egentlig å ha en litt lengre løpetur langs stranden på fredager for så å ha helgen fri, men denne uken ble langturen forskjøvet en dag og det var helt greit. Kastet i meg en banan, slag på meg skoa og heiv meg ned trappa og løp i en times tid før jeg fant ut at jeg skulle teste badetemperaturen. Det er egentlig vanskelig å beskrive følelsen med strender så langt øyet kan se, solen som speiler seg i det fine vannet og fornøyde turister som er ute på en liten gåtur før de skal gyve løs på dagens verdensproblemer, som stort sett består av hva man skal spise og når.

2014-10-04 12.08.35

..og jeg som var sikker på at Paco var i Polen!

2014-10-04 12.26.14

Fornøyd jente etter en times løpetur

2014-10-04 12.31.53

Fristende, sant??

Vannet har vært litt kaldere i det siste, men i dag var det bra så da ble jeg bare liggende å duppe i lang tid. Mens jeg lå der bestemte jeg meg for at jeg skal dra med hele familien i vannet på julaften, hvertfall så lenge bølgene uteblir. Jeg mener, kommer man fra Nord-Norge så må jo dette uansett føles som et terapibasseng så det bør ikke by på de store utfordringene. Gleder meg veldig til å få familien ned for å vise de hvordan jeg har det, håper ikke dette skremte de bort. Blogg kommer selvfølgelig ;)

Forsøkte å legge ut en video av badet, men det ville ikke bloggen akseptere av sikkerhetsmessige grunner så da blir det med bildene denne gangen.

2014-10-04 12.40.34

Var et par til som tok turen i dag

2014-10-04 12.40.37

Fikk akkurat klemt meg inn

2014-10-04 12.44.27

Smiler opp kapp med solen

2014-10-04 12.44.37

Et bad senere

Nå er det ikke så mange dager igjen til jeg skal hjem til Norge en tur..blir jo fullstendig kaos med en gang jeg er utenfor landets grenser! Heldigvis er det sånn at jeg gleder meg til å komme til Norge så gleder jeg meg også til å være tilbake på costa`n igjen. Vet at de dagene jeg har her nede er noe jeg kommer til å savne den dagen jeg setter beina på norsk jord igjen for godt. Tid til å gjøre det jeg vil, lite forpliktelser, shorts og t-skjorte i oktober, fine treningsforhold, billig mat og selvfølgelig det å bade i sjøen når jeg måtte ønske. Nå skal jeg snart se på Røa-Stabæk og Liverpool-West Bromwich (typisk at de går likt, ja takk til dobbel skjerm) før jeg må få i meg noe mer mat. Ser ikke bort fra at det blir middag ute i kveld også..

God helg til alle fine mennesker i de åtte landene jeg har registrert treff i:)

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.