#CostaDelCaro

På fotballkamp, Malaga-Barcelona

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 28. september , 2014
2014-09-24 20.58.07

Obligatorisk stadion-selfie

Endelig var dagen her. Jeg skulle møte Messi, se Neymar score hattrick og ikke minst spise ute sammen med en fin gjeng fra skolen. Jeg skulle dra med min venn, Daniel, så skulle vi møte resten av gjengen i byen til en bedre middag. Allerede her burde jeg skjønt at kampen kom til å bli målløs…i det vi ankom den italienske restauranten, hadde allerede de andre betalt (de hadde trossalt vært der i et par timer). Vi ble enige om å gå i retning stadion for å finne et sted man kunne få seg noe å drikke, samtidig som vi kunne få litt etterlengtet mat. Dersom du noensinne har tenkt deg på kamp i Malaga; spis i byen!! Etter litt leting endte vi opp på McDonalds på et kjøpesenter…vi var ikke de eneste. Vi fikk hvertfall i oss litt mat før vi dro tilbake, møtte resten, heiv i oss en drink og gikk i retning stadion. Etter å ha lett i kanskje 15 minutter trodde vi at vi hadde funnet plassene våre, men nei. Dere har plasser på motsatt side av stadion var det noen som kunne fortelle oss. Vi snudde og gikk i retning utgangen, hvor vi igjen fikk beskjed om at neida, dere er på riktig sted. Endte opp med at vi fant to ledige seter og der ble vi. Resten av gjengen hadde billetter på rad 3 på langsiden, vi satt langt oppe i svingen til halve prisen. Normalt koster slike billetter 12 euro, men disse var for anledningen skrudd opp til beskjedne 62,50, noe jeg syntes var nok!

2014-09-24 21.25.11

Før kampen, etter maten

2014-09-24 22.01.13

Kampen slik fuglene så den

2014-09-24 22.01.16

…og vi

Messis finter og Neymars hattrick sparte de tydeligvis til neste kamp for denne kampen skulle vise seg å bli historisk. For første gang på ti år, hadde ikke Barcelona et eneste skudd på mål. Kan faktisk ikke huske noe skudd i det hele tatt. Stemningen på stadion var derimot av høyere kvalitet enn prestasjonene på banen og hjemmefansen virket mer enn fornøyd med 0-0 mot et av topplagene. I og med at kampen ikke begynte før kl 22 så rakk vi ikke siste tog hjem. Vi måtte derfor på taxijakt og omsider kom hvertfall halvparten seg hjem.

2014-09-24 22.01.42

Det er Malaga-Barca, jeg lover!

2014-09-24 22.44.36

Fint symbol på min hverdag; mye Caro

2014-09-24 22.56.37

Daniel og meg

2014-09-24 23.46.48

Stadions billigste billetter

Malaga-Barca

Gla`gjeng på tur

Jeg droppet første time på skolen dagen derpå, men er meget fornøyd med at jeg klarte resten. Lærte ikke noe, men deltok hvertfall! Er heldigvis ikke så lenge til Real Madrid kommer på besøk til Malaga så da blir det fort en ny tur!

Det var adskillig flere mål i cupens semifinaler i Norge i helgen. Kan ikke huske at det var like nervepirrende å spille selv og hvis det var det så beklager jeg til alle berørte for dette var en påkjenning. Gratulerer til Ørn og Lillestrøm, det blir garantert fugledans på Telenor Arena i november,

Nå skal jeg kjøpe yoghurt-is før jeg skal se laget mitt spille første seriekamp:)

P.S. var storm og regn på costa`n i natt…ikke det at jeg merket noe, men garderoben er visst full av vann:)

Kommentarer

  1. Oda sier:

    Ser ut til at du har det supert Caro! Jeg er innom her hver dag, digger bloggen din!! (og deg<3) hihihi savner deg masse masse! Må rydde plass i timeplanen din til et lite besøk fra Toten etter jul :-)

    Suss og smask

  2. costadelcaro sier:

    Jeg er superklar for besøk, du kommer til å storkose deg her! Godt du følger med, prøver å lage litt god underholdning da. Miss you too<3



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.