#CostaDelCaro

Ut på tur

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 24. september , 2014
Madrassen min og meg..

Madrassen min og meg..

Jeg har i lang tid irritert meg over sengen i leiligheten min. De som kjenner meg vet at jeg sovner på et blunk (som regel sovner jeg enda raskere), uansett underlag og omgivelser. Om de jeg er sammen med er midt i en samtale, spiller mindre rolle, så fort de trekker pusten så ser jeg mitt snitt til å ta kvelden. Det vil nok derfor komme som en overraskelse på mange at jeg derfor har slitt med å sove i det siste og det hele toppet seg da jeg måtte ta sofaen en natt. Bestemte meg for at jeg var nødt til å oppsøke Ikea som ligger ca 30 min med tog unna. Dette var egentlig noe jeg gledet meg til da jeg også kunne se frem i mot et herremåltid bestående av kjøttboller og potetmos. Det er faktisk ingen overdrivelse å si at jeg ble emosjonell da jeg endelig kom frem og så kjøttbollene som ropte på meg. Feiret også det hele med en kakebit før jeg rullet bort til madrassene.

Fant en passende madrass og rakk såvidt å sveipe innom tanken at jeg kanskje burde hatt bil, før jeg stod i kassen med en madrass på 10 kg og 200 x 140 cm. Var selvfølgelig et par andre småting jeg måtte ha, som alltid i denne butikken, så da gikk jeg der da med veske over skulderen, en pose i ene hånden og en hendlig liten overmadrass i den andre (og det er faktisk et lite stykke å gå). Hvis du nå ser for deg et bilde av meg og tror du har opplevd alt, det har du ikke. I det jeg hadde gått i 7-8 minutter og var 500 meter unna stasjonen så kommer selvfølgelig toget. Vet ikke om det bare et mitt konkurranseinstinkt eller om det er noe alle ville gjort, men setter hvertfall på sprang, fortsatt med en overmadrass i hånda. Vet jo at jeg ikke har nubbsjans til å nå det toget, men det er verdt forsøket tenker jeg før jeg tar meg selv i at det er 1,5 døgn til neste post på programmet. Ler litt for meg selv, setter meg ned på togstasjonen, åpner en pærecider og tenker at livet trossalt kunne vært verre.

2014-09-23 17.50.03

Kake på Ikea

2014-09-23 17.49.59

Mmmm..kjøttboller

2014-09-23 17.30.38

Er ikke krise og ikke rekke toget

2014-09-23 15.50.23

Tyttebær må man ha..

Noen dager savner jeg Norge mer enn andre, det er sjelden en bra ting. Hvertfall så fant jeg ut at det var en butikk her nede hvor man fikk kjøpt nordiske matvarer og den måtte jeg selvfølgelig oppsøke. Har bare vært her i litt over en mnd, men i det jeg gikk over dørstokken så føltes det som jeg fikk en åpenbaring – norsk mat!!

Jeg hamstret det som var av fun, leverpostei, makrell i tomat, knekkebrød og…fiskeboller! Når sist spiste jeg fiskeboller??? Ga meg hvertfall ikke før regninga bikket godt over 50 euro, til sammenligning var rekorden min fra før ca 30 euro på det lokale kjøpesenteret og da handlet jeg mye mer. Det er rart hvordan det man har spist et helt liv, plutselig blir veldig mye mer spennende!

2014-09-22 10.13.30

På den nordiske butikken

2014-09-22 13.09.47

…det var de penga!

Apropos neste post på programmet så er jeg snart på vei ut døren med retning Malaga. Sammen med en gjeng fra skolen skal jeg først ut å spise og teste ut noen av byens barer før høydepunktet, Malaga-Barcelona. Jeg gleder meg som en unge, både til mat, kamp, snap/face/insta-spam og til å oppdatere bloggen.

Ha en fin høstkveld der hjemme, her viser graderstokken 30 grader, men mulig den lyver litt;)

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.