#CostaDelCaro

Tap i debuten

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 8. september , 2014
20140907_194055

Ryktene gikk om at det var utsolgt, tror de 10 som kom angret..

Caro centro campo var det eneste jeg fikk med meg av spillermøtet før jeg gikk løs på oppvarmingen som varte i underkant av 7 minutter. Viste seg at jeg skulle stå i mål de første 45 og spille siste halvdel på sentral midtbane. Som jeg tidligere har nevnt så er det litt «varierende» kvalitet på dette laget, noe som startet med en midtstopper som sparket hull i luften, vips så var det 1-0! Dette resultatet stod seg ut omgangen da jeg endelig skulle få spille ute. Banen var like bred som 16-meteren, men likevel har jeg aldri noensinne opplevd større strekk i et lag. På en eller annen merkelig måte så er det verken folk i forsvar eller angrep på dette laget, så jeg fikk hvertfall løpt nok. 2-0 var stillingen da dommeren blåste av og alle kunne ta seg en velfortjent rullings utenfor garderoben (prøvde å ta bilde, men det ble vanskelig å gjøre diskret nok). Leggskinn var det forresten heller ingen som brukte og ballene er av den typen vi får kjøpt for 49 kr hjemme i Norge, eneste forskjell er at her pumper de ikke luft i de.

Jaja, her er det vel bare å komme seg i seng..ny trening allerede i morgen (det trengs)

Kommentarer

  1. Wenchelen sier:

    Dette er fantastisk Caro :-) Jeg smiler når jeg tenker på deg, og jeg ler når jeg leser.. Skal bli utrolig gøy å følge deg på bloggen! Ser at 2014 byr på mye hyggelig besøk og action, så siden jeg og Celine er fast i tidsklemma sparer vi turen til 2015. Jeg pakker ned solsenga alt nå, og gleder meg til avreise. Tusen takk for kjempe fint kort, vi er begge enige om at det er DU Caro som gjør verden til et bedre sted :) Håper det kommer lagbilde snart, (ala Sommerfrydløkken) Celine har liggende en del gammelt ræl, så vi forsyner gjerne laget med klær og utstyr :-) Fortsett med solbrune Snaps og badefilmer.. Glad i deg <3
    XOXO

  2. Wenchelen sier:

    Jada Celine…. det skulle stå -kjempefint- !!!!!



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen " #CostaDelCaro" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.